Μόλις μπείτε στο δωμάτιό σας θα βεβαιωθείτε πως θα περάσετε υπέροχα. Τα ευρύχωρα διαμερίσματα του ξενοδοχείου Αγλαίδα, πεντακάθαρα και περιποιημένα σας εξασφαλίζουν άνετη διαμονή στο Πήλιο και τις πιο ξένοιαστες διακοπές.

Χαρείτε την θαλπωρή του τζακιού, απολαύστε τον καφέ σας στη βεράντα του Αιγαίου, πιείτε κάτι από το mini bar, τακτοποιήστε τα πράγματά σας, κοιμηθείτε απολαυστικά στα μεγάλα και αναπαυτικά κρεβάτια, χαρείτε όλες τις ανέσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα σας για να περάσετε υπέροχα στο Πήλιο.

Μονόχωρο διαμέρισμα

Κλιματισμός - Θέρμανση TV Θέα κήπος η θάλασσα Τζάκι Free WiFI

Τα μονόχωρα διαμερίσματα έχουν ένα διπλό η 2 μονά κρεβάτια, καναπέ που γίνεται κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα, γωνία κουζίνας, βεράντα η μπαλκόνι, τραπεζαρία. Όλα τα διαμερίσματα έχουν τζάκια.

Τα μονόχωρα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 3-4 ενήλικες η 2 ενήλικες και 2 παιδιά. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, θέρμανση, TV, τηλέφωνο, καλλυντικά μπάνιου, μπάνιο με καμπίνα ντουζ.

4

έως

14

διαμερίσματα


Δίχωρο διαμέρισμα

Ιδανικό για οικογένεια Κουζίνα Κλιματισμός - Θέρμανση TV Θέα κήπος η θάλασσα Τζάκι Free WiFI

Τα δίχωρα διαμερίσματα έχουν ένα διπλό η 2 μονά κρεβάτια, 1 η 2 καναπέδες που γίνονται κρεβάτι με ορθοπεδικά στρώματα, γωνία κουζίνας, βεράντα η μπαλκόνι, τραπεζαρία. Όλα τα δίχωρα διαμερίσματα έχουν τζάκια.

Τα δίχωρα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 4 ενήλικες η 2 ενήλικες και 3-4 παιδιά. Όλα τα δωμάτια έχουν κλιματισμό, θέρμανση, TV, τηλέφωνο, καλλυντικά μπάνιου, μπάνιο με καμπίνα ντουζ.

4

έως

15

διαμερίσματα


Junior Suite

Κλιματισμός - Θέρμανση TV Θέα θάλασσα Τζάκι Free WiFI

Τα Junior Suites έχουν ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό, καναπέ, γωνία κουζίνας, μεγάλη βεράντα με θέα θάλασσα, τραπεζαρία, τζάκι. Κατά την άφιξή σας παρέχεται καλωσόρισμα με μπουκάλι εκλεκτού κρασιού και φρούτα εποχής.

Τα Junior Suites μπορούν να φιλοξενήσουν 2 ενήλικες + 1 μικρό παιδί σε baby cot. Όλες οι σουίτες έχουν κλιματισμό, θέρμανση, TV, τηλέφωνο, καλλυντικά μπάνιου, μπουρνούζια, πετσέτες πισίνας, μπάνιο με καμπίνα ντουζ.

2

ατόμων

3

Junior Suites


Superor Suite

Κλιματισμός - Θέρμανση TV Θέα θάλασσα Τζάκι Free WiFI

Τα Superior Suites είναι δίχωρα, έχουν ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό στην κρεβατοκάμαρα, καναπέ και πολυθρόνες στο σαλόνι, γωνία κουζίνας, μπαλκόνι με θέα θάλασσα, τραπεζαρία, τζάκι. Κατά την άφιξή σας παρέχεται καλωσόρισμα με μπουκάλι εκλεκτού κρασιού και φρούτα εποχής.

Τα Superior μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 ενήλικες + 1 μικρό παιδί σε baby cot. Όλες οι σουίτες έχουν κλιματισμό, θέρμανση, TV, τηλέφωνο, καλλυντικά μπάνιου, μπουρνούζια, πετσέτες πισίνας, μπάνιο με καμπίνα ντουζ.

2

ατόμων

2

Superior Suites